SAMARBETEN
Influencer?

Har du en blogg och/eller instagramkonto och är intresserad av ett samarbete med oss? Då blir vi jätteglada om du hör av dig med dina idéer!

För att det ska bli ett så bra samarbete som möjligt ska du självklart tycka om våra produkter. Men vi ser också gärna att du har ett intresse för hem och inredning, gillar att fota och har en engagerad följarskara. Det är också en självklarhet för oss att du delar våra värderingar om ett kärleksfullt förhållningssätt och alla människors lika värde.

Låter det som du? Skicka då ett mejl till info@sandsjoe.se och berätta lite om dig själv, vilken typ av samarbete du är intresserad av och länkar till dina kanaler. Vi ser fram emot att höra från dig!


Designer/företagare?

Är du en designer, illustratör, fotograf eller en allmänt kreativ själ som gillar det vi gör och har idéer om något gemensamt projekt? Kul! Vi är alltid öppna för förslag som kan leda till nya fantastiska produkter som har med kärlek, vardagsglädje och personlig utveckling att göra.


Vi samarbetar också gärna med andra varumärken, stora eller små, som passar vår profil för att hjälpas åt att nå ut till fler. Och vi är självklart även öppna för att ta fram gemensamma produkter där vi bidrar med vår design.

Redo att nätverka och kreera? Hör av dig till info@sandsjoe.se eller fyll i kontaktformuläret här på webben så ser vi om vi kan få till en dejt!