OM OSS
Vi tror på kärleken och att den gör världen vackrare. 

Därför vill vi fylla din värld med mer glädje och kärlek och inspirera dig till att följa ditt hjärta och dina drömmar. Och att dela med dig av kärleken till de som betyder allra mest.

Med våra produkter vill vi helt enkelt finnas där för dig i din vardag och vara som en kärleksfull vän. En sådan som peppar och inspirerar dig, som får dig att skratta och som tröstar dig ibland när livet känns tufft. Ibland kanske till och med som en flirtig älskare som får dig att bli alldeles varm och pirrig inombords. För det är så vi tycker att livet ska vara. Härligt, glädjerikt och kärleksfullt om vartannat.  

Vi hoppas därför att du ska hitta produkter hos oss som betyder något för just dig och som får dig att le medan du letar dig fram till din rätta lyckostig i livet. Som inspirerar dig eller påminner dig om just det som du behöver. Eller som uttrycker just det du vill säga till någon annan. Det är olika för oss alla, så hittar du inte det du söker får du gärna höra av dig till oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa till!
Emely Sandsjoe
ägare, Sandsjoe of Sweden


           Sandsjoe of Sweden (uttalas Sandsjö) är ett litet företag med ett stort hjärta som brinner för att sprida mer kärlek i världen. 
           Företaget startades 2013 av Emely Sandsjoe som designat alla motiv på våra produkter och textat många av dem för hand.

           Emely är uppväxt i den lilla staden Kristinehamn i Värmland och bor numera med man och barn i den större grannstaden Karlstad. 
           Hon är i grunden journalist och kommunikatör men har också alltid haft en stor skaparglädje och passion för inredning och design.