Köpvillkor

KÖPVILLKOR

Följande villkor gäller när du handlar hos Sandsjoe of Sweden. Tänk på att du accepterar dessa villkor i samband med att du gör en beställning, det är därför viktigt att du läser igenom nedanstående information.Hos Sandsjoe of Sweden handlar du både enkelt och tryggt!


  • Enhetsfrakt 55 kr på alla beställningar.

  • Spårbara försändelser som normalt skickas inom 1-5 vardagar.

  • Betala enkelt och tryggt via Klarna Checkout med möjlighet till både faktura- och kortbetalning utan extra avgifter. Även kortbetalning via Stripe samt betalning via PayPal är möjlig.

  • Alltid 2 veckors öppet köp.

  • Kundtjänst! Du får snabbt svar på dina frågor via e-post - normalt inom 24 timmar.
ALLMÄNNA KÖPVILLKOR

Vi tar emot beställningar med leverans till hela Sverige. Vid önskemål om leverans till ett annat land, kontakta oss via e-post info@sandsjoe.se så får vi se om vi kan hjälpa dig.

För att handla hos oss måste du vara över 18 år eller ha målsmans medgivande.

Våra priser anges i SEK och moms ingår med 25 %.
BESTÄLLNING

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post info@sandsjoe.se och påtala felet.
LEVERANS

Våra varor packas i stöttåligt emballage och skickas med snabba, trygga och spårbara leveranser. Försändelsen kommer till ditt närmaste utlämningsställe och aviseras via sms och/eller e-post.

Beställer du varor som finns i lager är leveranstiden normalt mellan 1-5 arbetsdagar inom Sverige.

Varor som tillverkas efter din beställning har olika leveranstider beroende på produkt och arbetsbelastning:
- Personliga motiv på prints: ca 2-10 arbetsdagar
- Personliga motiv på örngott: ca 2-3 veckor

Har du bråttom? Kontakta oss på info@sandsjoe.se så försöker vi hjälpa dig med en snabbare leverans.

OBS! Om paketet eller brevet är skadat på något sätt vid leveransen är det viktigt att du anmäler detta direkt till Posten som ansvarar för frakten. 
FRAKT

Fraktkostnaden är 55 kr inom Sverige oavsett storleken på din order.

Vid eventuell leverans till länder utanför Sverige varierar fraktkostnaden beroende på vikten av försändelsen.
OUTLÖST FÖRSÄNDELSE

Enligt Postens regler måste du hämta ut ditt paket på utlämningsstället inom 14 dagar, annars returneras det till oss och vi kan då debiteras en kostnad för detta. Om försändelsen inte löses ut och paketet därmed går i retur till oss tar vi därför ut en avgift av dig som beställare på 300 kr för att täcka våra kostnader för transport och administration.
BETALNINGSALTERNATIV

Hos Sandsjoe of Sweden betalar du enkelt, flexibelt och tryggt via någon av våra samarbetspartners. Vi använder oss av Klarna Checkout för direktbetalning, delbetalning eller faktura, samt Stripe och PayPal för direktbetalning. Du väljer själv vilket alternativ som passar dig bäst.

Väljer du att betala via Klarna faktura har du efter ditt köp alltid 14 dagar på dig att ta emot och titta på dina varor innan betalning. Fakturan skickas till dig via e-post om du inte valt något annat.

Har du frågor om din faktura? Vänligen kontakta Klarnas kundsupport på 08–12012010.
ÅNGERRÄTT OCH RETUR

Om du ångrar ditt köp eller om varan inte motsvarar dina förväntningar har du självklart rätt att returnera dina varor till oss. Returen ska i så fall ske inom 14 dagar efter att du mottagit din order. Det du returnerar ska vara oanvänt och felfritt och du står själv för returportot. Om varan är skadad eller kommer bort då du skickat den till oss är du som kund ansvarig.

OBS! Ångerrätten gäller ej beställningsvaror som görs efter dina önskemål eller produkter som är specialgjorda till dig personligen med namn, datum eller egna önskade motiv eller texter. 

Vid önskemål om retur, skicka ett mejl till info@sandsjoe.se för vidare instruktioner.

Observera att fraktkostnader ej återbetalas.
REKLAMATION

Om en vara är defekt eller felaktig, var vänlig kontakta oss på info@sandsjoe.se inom skälig tid så hjälper vi dig med hur du går vidare.
HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Vi sparar dina kunduppgifter för att kunna fullfölja din beställning samt för att kunna skicka information till dig eller använda i vår egen marknadsföring. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till någon tredje part. Du kan när som helst begära utdrag ur vårt register för att se vad vi sparat om dig och/eller begära att vi tar bort dina uppgifter.
PRODUKTINFORMATION

Vi reserverar oss för eventuella fel i informationen här på webben, samt fel i specifikationer på samtliga produkter i sortimentet. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej garanteras återge varans exakta utseende.
FORCE MAJEURE

Sandsjoe of Sweden är befriad från sina förpliktelser att fullgöra ingående avtal vid omständigheter som kan hänföras till force majeure. Det vill säga vid händelse så som krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses.
KONTAKT

Du kan nå oss via e-post info@sandsjoe.se alla vardagar. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Sandsjoe of Sweden ägs och drivs av företaget Signerat Sandsjoe med organisationsnummer 800424-6248.

Adress:
Brittmässvägen 16
653 46 KARLSTAD


Copyright Sandsjoe of Sweden 2019